zondag 8 juli 2018

Zomeractie 2018: schrijf je in voor de Ufolische Quiz in Mysterieus België en ontvang 2 gratis tickets om te gaan Vossen!Tot 18 augustus kun je een Ufolische Quiz spelen in Mysterieus België. Wat moet je daarvoor doen? Deze podcast aflevering downloaden en antwoorden op 4 vragen: 
1./ Welk satanisch muziekstuk zoeken we? 2./ Uit welk vervloekt werk komt dit? We hebben de titel en de naam van de auteur nodig. 3./ Waarover gaat dit raadsel? 4./ De naam van het spook is?
Op 18 augustus 2018 zullen we hier de antwoorden bekend maken... en tevens de winna(a)r(es) van het Mysterieus België Spelpakket, ter waarde van 200€.

Stuur nu je mailtje met de antwoorden naar ufolie@inter-actief.be en stort tegelijk 10€ op het rekeningnummer dat vervolgens zal verschijnen, met de vermelding UFOLIE QUIZ. Je ontvangt meteen 2 gratis tickets voor "Expeditie in het Land van Reynaert: Vossen".  De eerste inzender met vier juiste antwoorden die tegelijk ook het inschrijvingsgeld heeft gestort, ontvangt op 18 augustus het Mysterieus België Spelpakket.
Het Mysterieus België Spelpakket, ter waarde van 200€ bestaat uit:

* 3 fotoboeken-stadsspelen per titel (1 per team): Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven? in Gent, De Spoken van Brugge, Met Quasiloco door Leuven en De Steen der Wijzen in Brussel  

* een boswandeling in het Land van Aalst met het boek De Geest van Pee Klak (Els Vermeir) 

* een exemplaar van de hervertelling van Reynaert de vos (Katharina Van Cauteren, Rik Van Daele & Patrick Bernauw) + 2 extra toegangstickets www.vossen.vlaanderen


Door je deelname aan de Ufolische Quiz 
ondersteun je bovendien het Goede Doel: een 
(UFOLIE) Patrick Bernauw:

De openbare bibliotheek van Aalst, Utopia, ambieert geen "bewaarfunctie" van het werk van Aalsterse auteurs, en voert voornamelijk de succesvolle jeugdboeken van deze Aalsterse auteur systematisch af. Hoewel nieuw werk van Aalsterse auteurs even systematisch zou ingevoerd worden, is dat ook niet het geval voor de jeugdboeken van deze Aalsterse auteur. Daarom hebben een aantal collega's, vrienden en sympathisanten het initiatief genomen om een "Bewaarbibliotheek" van het werk van deze auteur op te richten, dat voor een groot deel in het teken staat van Belgisch, Vlaams, zelfs Aalsters "erfgoed".


Mysterieus België Podcast