Kasseibrand, roman van een wielerheld - Ivo Creyne


Ivo Creyne & vzw de Scriptomanen nodigen u van harte uit
op 7 april om  16 uur in café Den Reynaert,
Daknam-dorp 18, 9160 Lokeren

op de voorstelling van het boek Kasseibrand onder het motto:
God is van ons p’rochie en riedt met de fiets.
(Ploegsteert, Het Zesde Metaal)
Programma:

Verwelkoming

Voorstelling van het boek door uitgever Patrick Bernauw

Ivo Creyne leest voor uit eigen werkGregory Van Haver raast over de kasseien als een grote. Zijn ultieme droom: Parijs-Roubaix winnen. Iedereen beseft dat er een nieuwe Flandrien is opgestaan, deze keer gekneed op en rond de wegen van de Haaghoek. Hij schuwt het duel niet – alleen Polydoor Volckeruyck kan zijn spoor enigszins volgen.
   Gregory vertelt zijn verhaal vanonder een hoop kasseien die langs het parcours van de helleklassieker uit de grond stulpt. Kasseibrand is het relaas van een wielerheld die met spijt terugkijkt op alles wat hij niet heeft kunnen bereiken.
   Ivo Creyne (1982) is een geboren en getogen Lokeraar. Hij studeerde Moderne-Talen-Wiskunde aan het Atheneum, en werkt sinds 2004 als technisch groenwerker bij de gemeente. Kasseibrand is zijn debuut.   

In het dialectenwoordenboek van Lokeren staat ‘kasseibrand’ als volgt omschreven: ‘in de uitdrukking “(H)ij stoa vol kasseibrãnd” schertsend gezegd van iemand die – inzonderheid in dronken toestand – op de straatstenen is gevallen, waarbij hij heel wat schaafwonden opliep’.

Ebook:Vanaf vandaag kunt u voorintekenen op de paperback aan het gunsttarief van 16 € wanneer u het boek ophaalt op de voorstelling of, na afspraak, bij de auteur zelf. In de boekhandel kost het boek 18 €.
Stuur vóór 30 maart een mailtje naar kasseibrand@inter-actief.be met duidelijke vermelding van uw NAAM en VOORNAAM, POSTADRES en TELEFOON of MOBIEL NUMMER en uw bestelling.
Vermeld in de mail duidelijk wat van toepassing is:
° Ik haal het boek op bij de voorstelling op 7 april in café Den Reynaert.
° Ik haal het boek op bij de auteur, na afspraak.
En schrijf 16 € over op het rekeningnummer van Uitgeverij de Scriptomanen:
IBAN BE 43 0016 9362 0101 - BIC GEBABEBB 
(BNP Paribas Fortis, Hogeweg – Erembodegem)

Zodra u een mailtje hebt gestuurd en de betaling is afgerond, reserveren wij voor u een gesigneerd exemplaar. U zal op uw mailtje ook een automatisch antwoord ontvangen waarin de voorintekening wordt bevestigd. Let wel, de voorintekening wordt pas van kracht als de betaling is gebeurd vóór 30 maart 2018. Daarna, en ook op de boekvoorstelling  geldt de boekhandelsprijs van 18 €.

Mysterieus België Podcast