De George Bracke Thriller Reeks van Stefaan Van Laere wordt integraal uitgegeven als ebook


DODENDANS (7,89 € bij Kobo)

De tweede thriller uit de reeks rond George Bracke, die door kenners fel wordt gewaardeerd. Commissaris Bracke is de laatste tijd niet helemaal zichzelf. Zit het speurwerk hem zo dicht op de huid, dat hij er zwetend van wakker wordt Is de bandietenjager toe aan iets opwindends? Een tango, de meest passionele van alle dansen. Een reis naar Buenos Aires met vrouw Annemie. Of een nieuwe liefde?
Zelfs een stevige malt whisky brengt geen soelaas. Op het politiehoofdkwartier vallen nochtans ‘fijne’ zaken binnen. Een echtelijke ruzie, een ontploffing, een vondst in de kelder… Maar ook minder aangename, zoals een indrukwekkende klachtenlijst over Bracke – geweldpleging, poging tot diefstal, opruiende taal – en de brutale ontvoering van hoofdcommissaris Verlinden…
Als een tijger, urenlang maar ongemerkt, loert Bracke op zijn prooi, klaar om in die ene veerkrachtige en dodelijke sprong alle frustratie te ballen. Maar wat als die prooi zelf uithaalt?
Een explosieve thriller die je uit je slaap houdt.


DE MAESTRO MOORDEN (7,10 € bij Kobo)

Eerste boek van de Bracke saga​, de thrillerreeks rond commissaris George Bracke en zijn echtgenote Annemie Vervloet, woordvoerster bij de politie. Een meeslepende misdaadroman vol suspense...
Rond de hals van de jongen hangt een fijn zijden sjaaltje gesnoerd. Zijn armen liggen netjes naast zijn lichaam. Exact honderd bloemen zijn zorgvuldig uitgestrooid.De bezadigde, maar vastberaden politiecommissaris George Bracke gruwt ervoor om het hardop te zeggen aan zijn rechterhand Cornelis: het is ‘een bijna lieflijk schouwspel’.
Na al die jaren raakt de lugubere dood van een kind hem nog steeds. Dan brengt enkel een betere malt whisky soelaas. Of een intieme tango, lijf aan lijf met zijn echtgenote Annemie. Maar als woordvoerster van de politie heeft ook zij andere katten te geselen.
Bracke verhoort een bloemenhandelaar. ‘Het ging om een behoorlijke bestelling. Driehonderd bloemen.’ Van die driehonderd zijn er voorlopig maar honderd ‘opgebruikt’…
Chaotische drukte op het commissariaat, spoedoverleg met de grote baas, tactieken van de speurdersploeg… Bracke en Cornelis zitten de dader op de huid.
‘Een man die weet waarover hij schrijft, dat moet aangemoedigd worden.’ (Menzo)