Ebook: Zwaar Bloed, 6de George Bracke Thriller van Stefaan Van Laere


Een internationaal schandaal zet de Schotse whiskywereld op zijn kop. Whiskyliefhebber en Europol commissaris George Bracke is de geknipte persoon om op onderzoek te gaan. Hij neemt zijn grote baas Tony Diageo mee op sleeptouw doorheen Schotland. En heeft er de tijd van zijn leven in hun zoektocht naar de verantwoordelijke daders voor de piraatwhisky die ineens op de markt komt.
Bracke maakt kennis met de grootste namen uit de whiskybranche, onder wie een excentrieke Lord die hem een handje toesteekt. De sfeer wordt grimmiger wanneer in Texel een dode valt in een whiskyrestaurant. De internationale politiek en de whiskyindustrie dringen aan op een snelle oplossing. Wanneer er meer doden vallen bij een feestje in een pub, staat de whiskywereld helemaal op zijn kop. Bracke zit met de handen in het haar...
Twee grote liefdes van auteur Stefaan Van Laere, Schotland en whisky, vormen de ideale achtergrond voor dit mysterieuze en spannende verhaal. Ga mee op ontdekkingsreis naar het mooiste stukje Groot-Brittanië en drink er eentje met de auteur!
Het ebook Zwaar Bloed, de 6de George Bracke Thriller van Stefaan Van Laere, is o.a. verkrijgbaar via Kobo, Apple iBookstore en Scribd: