maandag 25 september 2017

Vaderhanden / poëzie van Tom Driesen

Tom Driesen: "Deze dichtbundel heeft niet de bedoeling een verhaal te vertellen. Eerder is elk gedicht een foto in een plakboek waarmee u zelf een verhaal mag samenstellen. Mijn vaderhanden tillen de werkelijkheid op om ze met een zeker mededogen te bekijken. Ze zwaaien naar het verleden, maken je af en toe iets mooiers wijs en openen ijskastdeurtjes. De gedichten in deze bundel staan met een half been op het podium. Ze vragen om voorgedragen te worden. Dat doe ik dan ook graag en veelvuldig.
Vaderhanden is mijn tweede bundel en de opvolger van Pizzeriaromantiek die in 2010 in eigen beheer verscheen in samenwerking met Historische Drukkerij Turnhout. In zekere zin was die bundel een 'coming of age bundel'. Met Vaderhanden sluit ik weer een periode af."


Plaats nu je pre order van de dichtbundel Vaderhanden van Tom Driesen door een mailtje te sturen naar: vaderhanden@inter-actief.be 

Deze pre order wordt pas van kracht als u, voor 1 november 2017:
* ofwel 15 euro overschrijft en het boek ophaalt bij de voorstelling op zaterdag 11 november om 20.00 uur in Hofpoorttheater Elkerlyck, Hofpoort 6, 2300 Turnhout.
* ofwel 15 euro overschrijft en het boek ophaalt na afspraak bij Tom.
* ofwel 18 euro overschrijft als het boek dient opgestuurd met de post.
(De bundel zal in de winkel 17 euro kosten.)


Overschrijven doet u op het rekeningnummer van uitgeverij vzw de Scriptomanen:

IBAN: BE 43 0016 9362 0101 - BIC: GEBA BE BB

Vergeet u ook niet te melden of u al dan niet naar de boekvoorstelling komt?