dinsdag 16 oktober 2018

Spreidstand - poëzie van Frank Zonderland


Wat zijn uw wensen? vroeg de makelaar
en zijn hoofd verdween
tussen folders en kaften met facturen.

Een tuin met een wuivende vrouw erin.
  
Deze bundel van Frank Zonderland meandert tussen erotiek en maatschappijkritiek. Zonderland is vaak cynisch in zijn observaties van het leven, maar zijn emoties getuigen ook van een romantisch elan. Over zijn eerste bundel ‘Elysium 2000’ schreef Simon Vinkenoog: ‘Een voorbijganger, die zijn inzichten deelt met iedereen, om zijn rol als dichter te verduidelijken.’

Spreidstand, de nieuwe dichtbundel van Frank Zonderland
wordt voorgesteld op zondag 25 november 2018 om 15 uur 
in de kunstgalerij van Stichting Pim De Rudder, 
Hoogstraat 6, 9960 Assenede.

Tot 16 november kunt u voorintekenen op de bundel aan het gunsttarief van 18€ wanneer u het boek ophaalt op de voorstelling of, na afspraak, bij de auteur zelf. In de boekhandel kost het boek 20 €. Wenst u het boek per post te ontvangen, dan betaalt u 23€ (verzendingskosten inbegrepen).

Hoe bestellen?

Stuur een mailtje naar zonderland@inter-actief.be met vermelding van uw NAAM en VOORNAAM, POSTADRES en TELEFOON of MOBIEL NUMMER en uw bestelling.

Vermeld in de mail duidelijk wat van toepassing is:
° Ik haal het boek op bij de voorstelling op 25 november.
° Ik haal het boek op bij de auteur, na afspraak.
° Ik wens het boek per post te ontvangen.

Schrijf voor 16 november 18€ over op het rekeningnummer van Uitgeverij vzw de Scriptomanen als u het boek komt ophalen op de boekvoorstelling of na afspraak bij de auteur, 23€  als het boek dient opgestuurd met de post.

Het rekeningnummer van Uitgeverij vzw de Scriptomanen is:  
IBAN BE 43 0016 9362 0101 - BIC GEBABEBB 
(BNP Paribas Fortis, Hogeweg – Erembodegem)

Zodra u een mailtje hebt gestuurd en de betaling is afgerond, reserveren wij voor u een gesigneerd exemplaar. U zal op uw mailtje ook een automatisch antwoord ontvangen waarin de voorintekening wordt bevestigd. Let wel, de voorintekening wordt pas van kracht als de betaling is gebeurd vóór 16 november 2018. Daarna en op de voorstelling zelf geldt de boekhandelsprijs van 20€.

  

Mysterieus België Podcast