Literaturelure: poëtische stadswandeling in Aalst tijdens Gedichtendag

 

Tijd

donderdag 27 januari · 19:30 - 22:30


Locatie
Openbare Bibliotheek, Woeste Willem, 't Gasthuys, Qarfa.


Gemaakt door:

Aalsters Literair BonTgenootschap


Meer informatie

Met veel trots stelt het Aalsters Literair BonTgenootschap u haar eerste activiteit voor: Literaturelure. Deze poëtische wandeling vindt plaats op 27 januari: Gedichtendag.
Om 19u30 trappen we af in de bibliotheek waar de prijsuitreiking plaatsvindt van de wedstrijd Stapelgedichten. Vervolgens kan u poëtische triptieken gaan bekijken in het Gasthuys, geïnspireerd door het werk van Erik Heyman . Daarna maken we een ommetje lang...s Woeste Willem voor "De Vloek van Macbeth" door Patrick Bernauw om tenslotte in Qarfa te stoppen voor een muzikale interpretatie van Jotie T'Hooft door Luc Borms.
Kaarten: € 10 (inclusief poëzieposter) zijn te koop in Qarfa (Stationsstraat 13 Aalst. Telefoon: 053/60 88 90. Mail: info@qarfa.be) en in Woeste Willem (Pontstraat 4. Telefoon: 053/70.37.77. Mail: info@woestewillem.be )
Reservatie verplicht. Maximum 100 deelnemers.
Waar en wanneer ? Literaturelure start op donderdag 27 januari om 19u30 in de Plaatselijke Openbare Bibliotheek, Molenstraat. Na de prijsuitreiking voor de stapelgedichten, in de Openbare Bibliotheek, worden de deelnemers aan de poeëziewandeling in 3 groepjes verdeeld. Je bezoekt de drie voorstellingen, die elk 25 minuten duren, en tenslotte verzamelen we rond 22 uur in Qarfa voor een gezellige drink. Daar kan je ook je gratis poëzieposter kiezen.
Contact: alb@gmail.com

Literaturelure: poëtische stadswandeling in Aalst tijdens Gedichtendag