De Geheimen van Brugge - Download | XinXii.com

De Geheimen van Brugge

Een stadsspel in de geest van de Da Vinci Code

EUR 4,99
BTW included
Instant download 
Filetype: Adobe Reader

Los nu de Mysteries op van het Heilig Bloed... de Graal van Brugge!

"Vlaanderen heeft eindelijk zijn De Da Vinci Code,” zei de pers over de historische thriller van Patrick Bernauw, Het Bloed van het Lam. In het kader van een onderzoek naar de diefstal van de Rechtvaardige Rechters stoot een researcher in dit boek op een occult geheim van de Tempeliers en de Heilige Graal, dat alles te maken heeft met Brugge. In het stadsspel De Geheimen van Brugge werkt Patrick Bernauw dit thema verder uit.
Slaagt u erin de mysteries van het Heilig Bloed & de Heilige Graal te ontsluieren? Van het Minnewater tot de Jeruzalemkerk treedt u daarbij ook letterlijk in de voetsporen van ene... Dan Brown! Een esoterische stadswandeling, een fascinerend citygame voor liefhebbers van het mysterieuze!
De Geheimen van Brugge - Download | XinXii.com

Oplossingen "De Geheimen van Brugge"


Het artistiek collectief vzw de Scriptomanen bedenkt, ontwikkelt en produceert onder meer een reeks originele teambuilding stadsspelen: "Mysterieus België" (zie ook http://www.stadsspelen.blogspot.com/). Ieder city game is gebaseerd op een scenario van Patrick Bernauw, dat nogal eens te maken heeft met zijn historische thrillers, zoals "Nostradamus in Orval" of "Het Bloed van het Lam" (over de roof van het paneel De Rechtvaardige Rechters en over de mysteries rond het Heilig Bloed van Brugge). Het wordt gespeeld met een fotoboek per deelnemer, van de hand van fotograaf Marc Borms.


Op deze XinXii site worden de city games, die ook uitstekend geschikt zijn voor een city trip, onder de vorm van een ebook ter beschikking gesteld voor individuele city gamers of city trippers, of voor kleine groepjes toeristen (maximum een viertal). Uitstekend geschikt voor een stadswandeling ook, om de stad van uw keuze beter te leren kennen of op een volstrekt originele manier "anders" te ontdekken. Het enige wat u daarvoor nodig hebt is een PDF download van het fotoboek met de route, de achtergrondverhalen en de opdrachten die het allemaal extra spannend, geheimzinnig en opwindend maken. En de PDF met de oplossingen, natuurlijk!

Voor doe-het-zelf pakketten voor grotere groepen (+ 5 deelnemers) neemt u best een kijkje op http://www.stadsspel.org/ en voor een spel dat helemaal voor u georganiseerd wordt met professionele spelleiding verwijzen we graag naar http://www.stadsspel.be/