Vzw de Scriptomanen geeft 20 vrijkaarten weg op 20 juli (voor de Gentse Feesten Kinder FlashMobs) naar aanleiding van 20-jarig bestaan!
Beste vriend(in) van de Scriptomanen,
 
Op de Gentse Feesten stellen we graag een paar van onze nieuwe producties voor, en dat is in ons feestjaar (we bestaan 20 jaar!) niet anders.
 
Eén van die nieuwe producties is de workshop van Katrien Dierick en Yannick Van der Speeten, Kinder FlashMobs.  Aan de hand van de kindergedichten van Katrien, zet Yannick samen met de auteur – en uiteraard ook een aantal kinderen vanaf ca. 8 jaar – een Gentse Feesten FlashMob op. Je weet wel: een groep mensen komt samen op een openbare plek, doet iets ongewoons, en valt daarna snel weer uiteen. De voorbereidingen gaan door in de veilige & zeer mooie omgeving van het Astrid Park aan de Ferdinand Lousbergkaai, onder een stralende zon, en de eigenlijke opvoering vindt plaats op een nu nog geheime “openbare plaats” in de onmiddellijke nabijheid.
 
Ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan delen wij graag 20 vrijkaarten uit voor zaterdag 20 juli, 15 uur. Dit betekent dat 20 kinderen, samen met op zijn minst één volwassen begeleid(st)er, de Gentse Feesten KinderFlashMob gratis kunnen meemaken. Reserveren is wel noodzakelijk, kan uitsluitend via info@inter-actief.be - en moet gebeuren voor 18 juli, 24 uur. De eerste 20 reservaties komen er gratis in, daarna betaalt u per kind 7,50 euro.
 
Meer informatie over onze Gentse Feesten Producties in bijlage en op www.gentsefeesten.blogspot.be.
Meer informatie over de Kindergedichten voor het toneel van Katrien Dierick & Yannick Van der Speeten: http://bookaholics.mijnbestseller.nl/shop/index.php/kindergedichten-voor-het-toneel-2649.html
 
Vriendelijke groeten,
 
Patrick Bernauw