Vergiftigd geschenk - ebook van Monique DesmetIn onze serie  "Publiceer een Scriptomaan ebook van Partizaan boek" verscheen nu Vergiftigd geschenk van Monique Desmet:

Aan de vooravond van de opstand tegen Nicolae Ceauşescu in Roemenië, krijgt Alina Maurer de kans haar vaderland te verlaten door toedoen van Alex Pavel, een Belgisch zakenman die regelmatig voor zaken naar Boekarest reist. Hij neemt haar in dienst als au pair voor zijn drie kinderen. Alina, die zwaar heeft geleden onder het dictatoriale juk, slaagt er in België in het wantrouwen en de paranoia, aangekweekt wegens de alomtegenwoordige Securitate, de geheime politie in Roemenië, van zich af te schudden. Langzaamaan groeit er een hechte band tussen Alina en de twintig jaar oudere Alex, die zelf met spoken uit het verleden af te rekenen heeft. Het duurt niet lang voor de vriendschap omslaat in liefde. Nochtans verbergen ze aanvankelijk beiden, elk om hun eigen goede redenen, hun gevoelens voor elkaar. Wanneer ze dan toch aan de passie toegeven, komt een bekentenis van Alex’ broer de prille verhouding op losse schroeven zetten. 

Bij Scribd kun je gratis 20% lezen/downloaden. Neem je een account bij Scribd (gratis gedurende twee maanden) en doe je dat hier, dan kun je het hele boek lezen... samen met alle andere "Scriptomanen"-ebooks.