De plannetjes van papa - kinderboek van Koen D'haene met illustraties van Ellen LonckeVoor Siemen is het leven soms net wat te moeilijk. Als hij een verjaardagsfeestje geeft, is hij bang dat er ruzie van komt. Hij gaat graag naar school, maar elke dag vergeet hij wel iets en lacht de hele klas hem uit. En hij wil wel op kamp met de jeugdbeweging, maar staat liever niet in zijn blootje onder de douche. Gelukkig snelt zijn papa hem altijd ter hulp. Met stomme plannetjes, vindt Siemen, maar ze helpen wel. Tot Siemen zelf een superslim plan moet bedenken om zijn papa uit de nood te helpen.

Koen D’haene schreef vier grappige verhaaltjes over levensgrote problemen in het leven van Siemen. Maar ook over een papa die twijfelt tussen ernst en luim en vooral zielsveel van zijn zoon houdt. 
De knappe tekeningen van Ellen Loncke geven de personages een eigen gezicht en verhogen de herkenbaarheid van de verhaaltjes.

Vanaf 7 jaar. (En een ideaal geschenk voor Vaderdag!)


De plannetjes van papa verscheen als paperback:En als ebook, verkrijgbaar via o.a. Kobo (€ 7,49), Apple iBook Store en Scribd: