Level 9, fantasy debuut voor jongeren van Sandra PeetersKaya lijkt op het eerste gezicht een doodgewoon meisje van twaalf. Maar is dat wel zo? Bij het opruimen van de logeerkamer komt ze als bij toeval terecht in een magische fantasiewereld. Ze wordt meegesleurd in een draaikolk van avonturen. Eerst zonder het zelf te beseffen, speelt Kaya de hoofdrol in haar eigen game. Ze moet haar angsten overwinnen om allerlei spannende opdrachten tot een goed einde te brengen. Tijdens die zoektocht naar zichzelf maakt ze kennis met vele vreemde wezens, die haar maar wat graag willen zien mislukken. Zal Kaya de kracht vinden om telkens een nieuw level te overleven of gaat ze roemloos ten onder?

Level 9 is geschikt voor alle jongeren van 10 tot 110 jaar.
Deze jeugdroman is het eerste boek van Sandra Peeters (°1975). Samen met haar 15-jarige dochter woont zij in Deurne. Sandra geeft Nederlands aan de eerste jaren van een middelbare school. Haar grote passie is: fantasy… lezen en schrijven! De ideeën, verhaallijnen en heel wat personages in dit boek ontstonden toen de schrijfster nog een jong meisje was. Een magische wereld bewoond door elfen, trollen en fantasiewezens was – en is nog steeds – haar belangrijkste inspiratiebron.

Level 9 werd uitgegeven als paperback (16,50 euro) en als ebook (7,99 euro). Zowel de paperback als het ebook zijn in alle online boekhandels beschikbaar, maar kunnen ook besteld worden bij uw plaatselijke boekhandel, en via de Level 9 webpagina waar je ook wat fragmenten kunt lezen.