Parijs Onderhuids, van Els Vermeir: het ideale boek ter voorbereiding van een originele citytripParijs. Twintig arrondissementen. Twintig mysterieuze verhalen, balancerend op de dunne grens tussen heden en verleden, tussen historische feiten en fictie. In een meeslepende vertelstijl voert de auteur u mee naar de verborgen kant van de Franse hoofdstad. Een ideaal boek om een originele citytrip mee voor te bereiden.

‘Dit is Bruges-la-Morte , maar dan in Parijs. Elk verhaal is op zich al meer dan de moeite waard.’ (Anton Cogen)Els Vermeir (1966) publiceert sinds 2009 kortverhalen in het literair maga­zine Toverberg. In 2015 verscheen haar eerste boek, De Geest van Pee Klak, rond het leven van een volksfiguur uit de streek van Aalst. Met Parijs Onderhuids keert ze terug naar haar roots als Romaniste, met een caleidoscopisch beeld van de Parijse geschiedenis.

Patrick Bernauw maakte bij Parijs Onderhuids een heuse CityTrip & Quiz Game App, waarmee je zowel een stadsspel in de Lichtstad kunt spelen vanuit je luie zetel, als een spannende en mysterieuze citytrip voorbereiden, of een originele quiz organiseren voor individuele spelers of voor teams.
Parijs Onderhuids is verkrijgbaar in elke plaatselijke boekhandel (ISBN 978-94-6266-212-4) en uiteraard ook online: