Ongebroken, aangrijpende levenskroniek van een sterke vrouw - Martine Nijsters


Hoeveel klappen kun je incasseren in een leven? Hoe vaak kun je tot op het tandvlees gaan en weer recht krabbelen? Word je dan niet bitter, of maakt het je wijzer, sterker, warmer? Moet je altijd op de barricaden staan en grote geschiedenis schrijven om een sterke vrouw te zijn?

Martine Nijsters neemt je mee naar de tijd van haar grootmoeder Marie en laat je kennis maken met haar geliefden. Je voelt mee met de geest van toen en huilt en huivert even veel met de grillen van het noodlot. En net als zij lach je en heb je lief. Ga mee en belééf nu die eerste helft van de 20ste eeuw in de streek van Brugge, in deze aangrijpende familiekroniek die je diep zal raken.


De auteur werd geboren in 1952 in Brugge en kreeg het vertellen met de paplepel mee. Op haar 18de won ze de Prijs van West-Vlaanderen voor verhalend essay, en nadien bouwde ze over ruim 35 jaar een succesvolle carrière uit als copywriter. Samen met haar man leidde ze bovendien het Vlaamse koffiebedrijf Koffie Kàn. Eerder publiceerde ze dan ook naast talloze artikels drie boeken over... koffie!

Ongebroken van Martine Nijsters besteld worden in elke plaatselijke boekhandel (ISBN 9789463672337) en online: Martine Nijsters
Ongebroken
Martine Nijsters neemt je mee naar de tijd van haar grootmoeder Marie en laat je kennis maken met haar geliefden. In dit boek beleef je de 20e eeuw, in de streek rond Brugge.
€20,00 Paperback