Ivo Creyne: Op de rand van de rede

 
Ego Opdorp weet niet wat hij met zijn leven moet aanvangen – een carrière, het woord alleen al, bah. Ten einde raad neemt hij een job aan als tuinman in het Verloren Bos, niet ver van zijn huis in de Bleke Meersstraat. Elke dag stapt hij via het natuurreservaat de Buylaers – waar twee Polen aan een kruis hangen – naar zijn werk. Is het de liefde die zijn leven van richting doet veranderen? En waarom vindt hij de ene na de andere balpen op de grond? 

Op de rand van de rede gaat over transformatie, over dromen najagen en daadwerkelijk tot actie overgaan. Begin. Nu. Voordat het te laat is. Een coming-of-age-roman die zich afspeelt binnen het speelveld van een zoekende twintiger en een almaar rechtser wordende maatschappij. 

Ivo Creyne schrijft verhalen en maait gras voor de gemeente. Twee bezigheden die dit boek mede tot stand hebben gebracht. Eerder bracht hij bij de Scriptomanen de wielerroman Kasseibrand en de verhalenbundel Onder het dak van de wereld uit.

Op de rand van de rede verschijnt officieel op 25 juni 2022. Alle informatie om het boek rechtstreeks en gesigneerd bij de auteur te bestellen via:  creyne@inter-actief.be