Een kwatrijn voor Valentijn

 De schrijfklassen van Patrick Bernauw aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst schreven 80 liefdesgedichten bij elkaar. Het zijn evenzovele zoete en zotte, bitterzoete en romantische, guitige en vertederende en opwindende kwatrijnen voor Valentijn. Je vindt in deze bloemlezing werk van Kyra De Backer, Katrien Dierick, Joachim Ferier, Rita Laureys, Hilde Schockaert, Vera Steenput, Jos Van Dorpe, Lili Vanden Wijngaert, Anna van Ro, Veerle Van Vaerenbergh, Rik Verlé en Anke Verleysen. Samenstelling, redactie, cover & AI illustraties: Patrick Bernauw.

Specificaties 
Auteur: Schrijverscollectief APK 
Bindingsvorm: Paperback Formaat 155 x 155mm 
Kleu:r Zwart/wit 
ISBN 9789403683829 
Genre Literatuur > Poëzie

Te bestellen aan 17,95 euro in iedere plaatselijke of online boekhandel, zoals Bookspot  of rechtstreeks bij het Printing On Demand platform Mijnbestseller.


Schrijverscollectief APK
Een kwatrijn voor Valentijn
De schrijfklassen van Patrick Bernauw aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst schreven 80 liefdesgedichten bij elkaar, evenzovele kwatrijnen voor Valentijn.
€17,95 PaperbackHier vind jehet ebook van Een kwatrijn voor Valentijn
Jij houdt van chocolade en ik van marsepein

Ik hou van zonlicht en jij van maneschijn

Jij bent de parel en ik het zwijn

Maar ik ben alleen gelukkig als we samen zijn

 

 

   Anna van Ro
Tot een wolkje adem ik je uit,

teken een hartje op de ruit,

pluk ijsbloemen van het raam

en zeg zachtjes jouw naam.

 


Rita LaureysSoms leek het of die teksten schreven zich vanzelf...

jij bent het vuur in mijn leven

en ik de pyromaan

beloof me niet te doven

ik wakker je wel aan

 

 

   Lili Vanden Wijngaert