Wie ben je echt? Een luisterboek van Paul Lenferink

 

Wie ben je echt? Jij bent een spiritueel wezen oftewel Hoger Bewustzijn die hier op aarde fysieke, aardse ervaringen heeft.

Wat betekent dit? Hoe komt het dat we vrijwel alleen leven vanuit de zintuiglijke realiteit? En hoe kun je de weg bewandelen naar je essentie?

In dit luisterboek leer je hoe je de geprogrammeerde manier van denken en doen kunt gaan ontstijgen en hoe je kunt gaan leven vanuit een Hoger Bewustzijn.

Je bent hoe dan ook een creator van je eigen leven en daarmee een mede-creator van de wereld waarin we leven.

Het transformatieproces dat in dit luisterboek beschreven wordt, heeft als uitgangspunt liefde en het doorzien van de illusie van het denken. 

Paul Lenferink, (1962): van hard werken, willen presteren en maar doorgaan naar overgave, liefde en vertrouwen, dat is de reis die het leven van Paul kenmerkt. In die reis van persoonlijke ontwikkeling heeft hij de inzichten, technieken en methodieken die daadwerkelijk een bijdrage leverden aan zijn eigen groei, vertaald naar methodes om mensen, teams en organisaties te coachen. De basis in die samenwerking is gelegen in de voorwaarde: van het hoofd naar het hart. De essentie is eenvoudig maar de uitvoering complex.

Paul heeft met duizenden mensen gewerkt als individuele coach, teamcoach, opleider, docent en trainer. Hij is schrijver van 3 boeken, geeft lezingen en heeft al 25 jaar zijn eigen opleidingsinstituut en coachpraktijk.

Opname en montage: Antoine Derksen

Wie ben je echt? is o.a. verkrijgbaar aan 14,99€ via Bol, Luisterrijk of Storytel.