Nachtwild / De demonen van Dalca 1: ebook van Johan Vandevelde en Bart VermeerHet lijkt wel alsof een duistere kracht de stad in zijn greep heeft. Het aantal moorden en verdwijningen is op enkele maanden tijd dramatisch toegenomen, en ook op de school van Maikel duiken een paar obscure figuren op. Wie is de mysterieuze Joanna die zich zo afzijdig houdt? Waarom vertelt de nieuwe geschiedenisleraar alleen gruwelverhalen uit de 19de eeuw? En waarom wordt iedereen zo snel verslaafd aan dat nieuwe computerspel? Voor ze het weten belanden Maikel en zijn vrienden in de onderbuik van Brussel, waar ze de strijd moeten aanbinden met een ongekend leger bovennatuurlijke wezens dat de stad in zijn greep heeft.


De pers over Nachtwild, het eerste deel van de serie De demonen van Dalcavan Johan Vandevelde en Bart Vermeer:


In een tijd waarin de lezer wordt overspoeld met weeïge young adult-vampierverhalen is Nachtwild een heerlijk rauwe tegenhanger waarin vampirisme nu eens niet wordt geromantiseerd. Voor lezers die lekker willen gruwelen is Nachtwild dan ook een absolute must. (Leeswelp)


Het is ongelooflijk hoe het boek je meeneemt naar de wereld van de vampieren. Je wordt meegesleurd in de rollercaster van avonturen,die Maikel beleeft. Je zou willen dat je sneller kon lezen. Kortom,een heel knap geschreven boek dat boeit van begin tot einde en iedereen weer in vampieren doet geloven. (Pluizer)


Een spannend verhaal over een moedige strijd. (Metro)


Nachtwild, De Demonen van Dalca 1 verschijnt nu als ebook in samenwerking met de Scriptomanen, en is verkrijgbaar in de belangrijkste online winkels.